副食品
貼紙書
親子餐廳
親子共讀
積木
產後瘦身
教養
拼圖
戒夜奶
追奶

最推薦既保濕抗皺緊緻精華✨TONYMOLY BIO EX

✨女人就算天生麗質,都要靠後天既保養㗎!尤其做咗媽咪之後,最期望就係視覺年齡似孩子家姐,保持年輕既第一步絕對要:抗皺!所以我幾時都話「預防勝於治療」

✨女人就算天生麗質,都要靠後天既保養㗎!尤其做咗媽咪之後,最期望就係視覺年齡似孩子家姐,保持年輕既第一步絕對要:抗皺!所以我幾時都話「預防勝於治療」       TONYMOLY  BIO EX胜肽活膚抗皺安瓶已經成為我每晚必備護膚品,佢係我暫時最推薦既保濕抗皺緊緻精華添   唔好睇TONYMOLY  BIO EX胜肽活膚抗皺安瓶細細支,佢既功效真係好強勁!美白、保濕、緊緻同減輕表情紋就係靠佢,雖然佢含有高濃縮抗皺精華,但質地好水潤唔會笠痴痴,用塗抹方式搽上面好快就被皮膚吸收,就好似將類肉毒桿菌(BOTOX)同礦岩花幹細胞成分注入肌膚,皮膚真係即刻變得好柔軟,好似海綿咁樣飲飽水 原來TONYMOLY  BIO EX胜肽活膚抗皺安瓶當中既蘊含仿生水成分係接近人體水分仲有加強保濕既功效,而礦岩花幹細胞及EGF就有效促進皮膚修復再生,增強肌膚彈性✨類肉毒桿菌素的的胜肽成分(乙酰六肽-8),為進行針對性細紋及抗皺護理,從始唔洗再為擊退皺紋而煩惱啦,產品仲通過皮膚安全性測試!    #BIOEX胜肽活膚抗皺完美安瓶 #BIOEXCellPeptideAmpoule #皺紋追擊安瓶   #TONYMOLYHK #TMHKBeautistar #tmhkreview